iPhone armband

Een iPhone armband is de ideale oplossing voor iedere hardloper. Met de smartphone krijg je heel wat nieuwe mogelijkheden tijdens het sporten. Als eerste kan je natuurlijk lekker naar hardloopmuziek luisteren. Het luisteren van muziek is voor veel hardlopers een goede stimulans om het hardlopen langer vol te houden. Vooral muziek met een snelle beat kan ervoor zorgen dat we automatisch sneller gaan hardlopen. Alleen waar laat je je iPhone tijdens het hardlopen? In je zak is niet handig want door lopen kan de smartphone er uitvallen. Nog een nadeel is dat je niet even snel een ander liedje kan selecteren. De perfecte oplossing voor dit probleem is de iPhone armband. Je hebt zo altijd je smartphone bij de hand en hij hangt stabiel aan je lichaam zonder dat je er last van hebt. Daarnaast kun je je prestaties direct aflezen als je je iPhone meeneemt in een armband.

Prestaties aflezen op de iPhone

Op de iPhone kan je natuurlijk bepaalde Apps installeren die ervoor zorgen dat je prestaties gemeten worden. Je kan bijvoorbeeld je hartslag bijhouden en je afstand en snelheid meten. Het is hiervoor wel handig dat de iPhone snel kan worden afgelezen en kan worden bediend. Je kan jezelf volledig concentreren op je training of hardloopwedstrijd.

Extra opbergruimte iPhone armband

Sommige iPhone armbanden zijn voorzien van een extra opbergruimte. Denk hierbij aan een vakje voor wat kleingeld, identiteitskaart en je huissleutel. Je hoeft zo geen portemonnee meer mee te nemen tijdens het hardlopen. Je bespaart zo weer heel wat extra bagage wat eigenlijk helemaal niet nodig is tijdens het hardlopen. Sommige iPhone armbanden zijn voorzien van reflectoren en led lichtjes. Je valt zo extra op tijdens het hardlopen en zorgt de iPhone armband ook weer voor een stukje extra veiligheid tijdens het hardlopen.

iPhone armbanden zijn onder meer te koop bij Bol.com

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.