Wat je vooral niet moet doen voor het hardlopen

Wellicht heb je een heel voorbereidingsritueel voordat je gaat hardlopen of ben je juist het type dat zonder enige voorbereiding en of na te denken gaat hardlopen. In dit blog geven een aantal hardloop vloggers tips voor de ideale voorbereiding van een hardlooprondje. Ze geven daarnaast ook aan wat je vooral niet moet doen voordat je gaat hardlopen. Hoewel het logisch lijkt, zijn er toch veel hardlopers die zonder stretchen en warming up meteen beginnen te lopen, niet verstandig. En wat kan je het beste van tevoren eten en drinken? Of tijdens het hardlopen drinken?

Deze vloggers geven je een aantal tips over wat je vooral niet moet doen:

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.